New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

BLI MED SOM FRIVILLIG!

I 2017 gikk rundt 4000 personer i paraden, i tillegg til mange besøkende på våre arrangementer og events. Skeive Sørlandsdager 2017 ble en suksess mye takket være hardtarbeidende og dyktige frivillige som stilte opp som fotografer, velværeverter, arrangementsassistenter, trafikkvakter mv. Det er helt umulig å arrangere en slik festival uten frivillige og vi ønsker at du blir frivillig hos oss!
Les mer om hva det innebærer under, og meld deg som frivillig på lenken nederst.

 

MERK: Alle trafikkvakter må gjennom et kort førstehjelps-og briefingskurs, og må være over 18 år. Vi trenger mange trafikkvakter, så meld deg gjerne som dette!

HAPPY PRIDE!

Vi har nok trafikkvakter for i år. TUSEN TAKK TIL ALLE SOM HAR ENGASJERT SEG! Vi ses lørdag 25.august for årets beste parade!

MARKO
Det var deilig å være del av noe som feirer likestilling og åpenhet. Jeg ble kjent med flotte, inspirerende folk og gleder meg til å være frivillig i år også. 

MARI
Jeg valgte å være frivillig under SSD17 fordi inkludering er noe jeg brenner for og fordi det er et utrolig morsomt arrangement å jobbe med! Det ble spesielt viktig for meg å bidra etter at Den nordiske motstandsbevegelsen markerte sin motstand mot Skeive Sørlandsdager med å kutte ned prideflagg, marsjere i Markens og henge opp bannere med «Knus homolobbyen!». Da ville jeg virkelig vise min støtte til det skeive miljøet og bidra til å lage en folkefest som feirer mangfold og inkludering, noe det absolutt ble!