Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Fra sykdom, skyld og skam til stolthet

22 august @ 19:00 - 21:00

Gratis

Marion Arntzen på Stiftelsen Stensveen har sammen med sin mann, Harald Sundby, bygget opp et ressursenter for transpersoner. Her ble blant annet TV2serien “Jentene på Toten” spilt inn. De arrangerer treff for transpersoner på familiegården og reiser rundt og holder foredrag og sprer kunnskap, om transpersoner. Hun skal fortelle om veien frem til Stiftelsen Stensveen, om hvorfor dette ble deres felles livsoppgave.
Marion er fra Vennesla og har skrevet boka “De usynlige kjønn”, sammen med Kari Kahrs, utgitt på Fagbokforlaget og barneboka Prinsesse Ivar, en vakker barnebok som bør finn veien til alle barnehager og skoler.

Hannah Gillow Kloster er ansatt på Skeivt arkiv, på universitetsbiblioteket i Bergen. Her hun har som jobb å være med å dokumentere vår felles skeive historie digitalt. De legger blant annet ut filmsnutter hvor skeive forteller sin historie. Dette gjøres gjennom intervjuer, som enten er konfidensielt eller offentlig, dette er opptil hver enkelt kilde. Hvilken ny kunnskap har etableringen av Skeivt arkiv gitt oss om vår historie?

Arrangementet holdes i samarbeid med Regnbuenettverk Agder.

Det blir mingling i baren fra kl 18:00, med oppstart av foredrag i Intimsalen kl 19:00.

Åpent for alle, men vi ønsker spesielt de på 50+ velkommen!

Teateret er universelt utformet.

Detaljer

Dato:
22 august
Tid
19:00 - 21:00
Kostnad:
Gratis
Hendelse Kategorier:
, ,

Arrangører

Skeive Sørlandsdager
Regnbuenettverk Agder

Sted

Teateret
Kongens gate 2
Kristiansand, 4610 Norge
+ Google Map
Hjemmeside:
https://www.teateret.no/