Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Skeivt Belte

20 august @ 18:00 - 20:30

Gratis

I levekårsundersøkelsen ‘Hvordan har du det egentlig’ var det flere eksempler på normpress, da særlig fra religiøse miljøer. På bakgrunn av levekårsundersøkelsen ‘Hvordan har du det egentlig’ holder vi konferanse med foredragsholdere som har vært pionèr rundt temaet.

Aase Prøitz, psykologspesialist. Var svært sentral i åpen kirkegruppe (ÅK) gjennom mange år, forfatter av boken ‘ en torn i kjødet? Kirkens kamp mot partnerskapsloven i et sosialpsykologisk perspektiv’

Erik Skjelnæs og Kjell F. Benjaminsen. Etter 36 år som samboere ble de det første homofilet paret som giftet seg i kirken etter kirken vedtok ny liturgi. Vielsen skjedde i Eidskog kirke, Hedmark, ett minutt over midnatt til 31.01.2017.

Erland Grøtberg. Tidligere sjømannsprest og daglig leder ved sjømannskirken i New Orleans. Har frem til nylig vært sokneprest i Grim menighet i Kristiansand og er nå tilsatt som studentprest ved Universitetet i Agder.

Sara Myhrer. Har bakgrunn fra pinsebevegelsen, er utdannet religions- og samfunnsviter ved MF Vitenskapelig Høyskole og skrev avhandling om kristen tro og seksuell identitet: The Freedom to Be[lieve].

Konferansier: Hege Haraldsen & Regine Gordon

Aldersgrense; Ingen

Lokalet er universelt utformet.

Detaljer

Dato:
20 august
Tid
18:00 - 20:30
Kostnad:
Gratis
Hendelse Kategorier:
,

Arrangør

Skeive Sørlandsdager
Epost:
post@skeivesorlandsdager.no

Sted

Teateret
Kongens gate 2
Kristiansand, 4610 Norge
+ Google Map
Hjemmeside:
https://www.teateret.no/