Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

SSD Podden

21 august 2019 @ 20:00 - 21:30

Gratis

 

For første gang i SSD sin historie arrangerer det en SSD LIVE podkast. Kom og bli med mens vi tar deg gjennom Norges LHBT historie, og et innblikk inn i gjestenes personlige små, store, såre og morsomme historier i kule lokaler på Østsia. Hvis du imot all formodning har veldig lyst men ikke kan komme ut denne kvelden så frykt ikke – podasten streames LIVE på SSD sin facebook side.

SSD podden vil være tilgjengelig på Spotify ved et senere tidspunkt.

– Edwin Andrès Ortiz

Oppvokst i Grimstad og deltager i tv-programmet ‘Sofa’ i tre hele sesonger, samt Robinson-ekspedisjonen.

– Sara Myhrer

Har bakgrunn fra pinsebevegelsen, er utdannet religions- og samfunnsviter ved MF Vitenskapelig Høyskole og skrev avhandling om kristen tro og seksuell identitet: The Freedom to Be[lieve].

– Ahmed Umar

Ahmed Umar kom til Norge fra Sudan i 2008 som politisk flyktning. Hans kunstneriske praksis er sterkt influert av personlige erfaringer fra oppveksten, bruddet og tilpasningen til et nytt land og kultur.

– Esben Esther Pirelli Benestad

Oppvokst i Grimstad, lege, spesialist i klinisk sexologi og professor i sexologi ved Universitetet i Agder. Benestad har markert seg ved å være en av Norges få åpne transpersoner. – Ingrid Frivold Musiker transkvinne og same. Har vært involvert i synliggjøringen av transkvinners kamp for anerkjennelse og rettigheter. Ingrid spiller blant annet i bandet Beglomeg som vant Spellemann i 2016.

Aldersgrense er 18 år.

Detaljer

Dato:
21 august 2019
Tid
20:00 - 21:30
Kostnad:
Gratis
Hendelse Kategorier:
,

Arrangører

Skeive Sørlandsdager
Østsia

Sted

Østsia
Gimlemoen 25
Kristiansand, 4630 Norge
+ Google Map