Oakland Rain
Singer/Songwriter duo
Deres debut EP i 2015 satte virkelig søstrene på agendaen lokalt, og konserter og festivalopptredener rundt i Europa og USA vakte mye oppmerksomhet både i inn- og utland.
Likevel var det først når duoen begynte å spille utallige konserter i hele Norge med et par akustiske gitarer, at publikum og media stoppet ordentlig opp. Med en boblende livsglede og stor entusiasme, ble det fort tydelig at duoen ikke trenger annet enn låtene og et lite publikum for å vise hva de har å by på. Selv i den mest intime setting vil historiefortellingen i den akustiske sjangeren, som duoen så naturlig tilhører, bære frem og trigge publikum til å være med inn i hele følelses-registeret. Det er kanskje nettopp dette som gjør at Oakland Rain oppleves som lyden av variasjon, men samtidig noe veldig ærlig og nært.
Med stort engasjement for hva som skjer i verden, og hvordan det oppleves å vokse opp i vår tid, har duoen mye på hjertet. Søstrene har de siste par årene brukt mye tid på å finne sin stemme og musikalske identitet, og med nytt EP-slipp på vei er de sprekk-klare for å spille ny musikk, mer ærlig og nært enn noen gang.